-
90 g hořké čokolády | 90 g másla | 60 g hladké mouky | 3 ks vejcí | 90 g cukru krupice | trošku másla a mouky na vymazání formiček
-
Burger nebo sandwich, k jakému státu bychom mohli každé jídlo přiřadit? USA, Itálie, Francie, Mexico, Indie, prostě ke všem. I když jíme téměř stejný produkt všude na světě, přeci jen se …
-
Rok se s rokem sešel a Food Atelier se svými kurzy vaření oslavil již třetí narozeniny. V roce 2020 pro vás chystáme spoustu novinek. Hned na začátku března se můžete těšit na festival jídla Food …
-
Plánujete firemní akci, rodinnou oslavu nebo třeba svatbu? Zajistíme vám perfektní catering a sestavíme menu přesně podle vašich představ. Na zahradě, v parku, na zámku nebo u nás ve Food Ateliéru – nezáleží …
-
Někteří už mě možná znáte… Jsem David Valíček a vedu kurzy vaření ve Food Atelieru v Dolních Vítkovicích. K tomuto bodu vedla spousta dřiny, ale také zábavných okamžiků a nezapomenutelných …
-
Tip na vánoční večírek: soutěž ve vaření nebo degustace v otevřené kuchyni Přemýšlíte, kde letos uspořádat každoroční firemní vánoční večírek? Máme pro vás tip na pořádný zážitek, který utuží kolektiv, …
-
Dolní oblast Vítkovic o víkendu 23.-25. února přivítala první ročník moderního gastronomického festivalu Food Market. Nestihli jste dorazit? Bohužel vám nemůžeme zprostředkovat mix vůni a vjemů, tak se pokochejte aspoň …
-
Italská kuchyně Italská kuchyně je v mnoha podobách známá po celém světě. Myslím, že i jako u nás v našich domácích kuchyních, tak i tam v italských velkých městech a …
-
Kurz vaření Food Atelier Kurzy vaření ve Food Atelier vás zaručeně budou bavit. Nejenže je naše škola vaření zasazena do netradičního industriálního prostoru Compress Hall v Dolních Vítkovicích, ale zejména …
Tento web používá cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie jsou uloženy ve vašem prohlížeči a vykonávají funkce, jako je rozpoznání, když se vrátíte na náš web, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webu jsou pro vás nejzajímavější a nejužitečnější.