-
Během nedávného kurzu zaměřeného na plody moře jsme objevili fascinující svět mořských pokladů. Všem účastníkům kurzů jsem ukázal jak nejlépe připravit humra, mušle Sv. Jakuba a další lahodné plody moře. …
-
Při příležitosti otevření nové gastro zóny v obchodním centru Forum Nová Karolina, ve kterém jsem měl možnost udělat kuchařskou show, jsem si vyzkoušel i roli hosta v rádiu. Vyzpovídali mě …
-
Na svatého Martina jsem měl nabitý program. Kromě přípravy husího menu ve Food Ateliéru pro své milé klienty, jsem se zúčastnil slavnostního otevření nové gastro zóny v nákupním centru Forum …
-
Další skvělý, prosluněný den jsme strávili v naší rezidenci se skupinou dětí z kempu Colliery CrossFit Ostrava. Kromě zábavy na zahradě a her pro děti jsme se samozřejmě věnovali také …
-
Japonská preciznost a tradiční řemeslná práce se přenesla do špičkových nožů Yaxell. Netrvalo dlouho a já si tyto nože naprosto zamiloval a věděl jsem, že musím tyto nože zakomponovat do …
-
Nedávno jsem ve své nové rezidenci 13 natočil nový video recept na to jak si připravit kuřecí Supreme s chřestem. Video najdete ve zkrácené verzi na mém instagramu a plnou …
-
Spousta práce, času, ale blížíme se do krásného finále. Velkým krokem pro mě a celý Food Ateliér je přesun do nové rezidence ve Staříči. Po dlouhých dnech, týdnech a měsících …
-
Drazí přátelé dobrého jídla a kulinářských dobrodružství, s radostí vám oznamuji, že mé nové gastronomické dobrodružství právě začalo! Od této chvíle naleznete mou kuchařskou vášeň v nové rezidenci 13, která …
-
Zvládnout 7 burgerů za 3 hodiny – v pohodě… Zvládnout jich 70 dá zabrat… Ale co takhle 700 burgerů? To je výzva, před kterou jsem se postavili ve školní jídelně …
Tento web používá cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie jsou uloženy ve vašem prohlížeči a vykonávají funkce, jako je rozpoznání, když se vrátíte na náš web, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webu jsou pro vás nejzajímavější a nejužitečnější.