Tip na vánoční večírek: soutěž ve vaření nebo degustace v otevřené kuchyni

David Valíček

Tip na vánoční večírek: soutěž ve vaření nebo degustace v otevřené kuchyni

Přemýšlíte, kde letos uspořádat každoroční firemní vánoční večírek? Máme pro vás tip na pořádný zážitek, který utuží kolektiv, a který si bude pamatovat především váš žaludek.

Změřte síly s kolegy v profi kuchyni

Chcete-li v týmu probudit soutěžního ducha a spojit vánoční večírek s teambuildingem, doporučujeme vyzkoušet naši školu vaření s možností vyvařit si titul nejlepšího firemního kuchaře.

Variant je spousta. Můžete soutěžit rozděleni do dvou týmů, nebo může soutěžit každý sám za sebe. Jedno je ale jisté, cena útěchy v podobě uvařených pokrmů bude pro každého zúčastněného dostatečným zadostiučiněním!

Vybrat si můžete z nejrůznějších témat jako jsou například burgery a sandwiche, maso tradičně i netradičně, italská kuchyně a další. Inspirovat se můžete na našem webu nebo dejte s kolegy hlavy dohromady a vymyslete si vlastní téma. Váš výběr rádi prokonzultujeme a poradíme s výběrem vhodného soutěžního menu.

Nahlédněte pod ruce profesionálním šéfkuchařům

Pokud hledáte méně adrenalinovou formu zábavy pro váš vánoční večírek nabízí se degustace s párováním pokrmů Chef table. Celý proces přípravy jídla přitom sledujete z povzdálí u dlouhého stolu přímo v kuchyni se sklenkou dobrého vína či něčeho ostřejšího.

Užijete si nejen skvělou podívanou na ostřílené šéfkuchaře, ale také jejich vyprávění z působení na mezinárodní gastronomické scéně. Řekněte sami, kde jinde se dozvíte zajímavosti ze zákulisí světové gastronomie přímo z první ruky?

To vše se bude odehrávat v industriálním prostředí ostravských Dolních Vítkovic v prostoru bývalé kompresorovny. Návštěva Food Atelieru je tak zážitkem ve všech směrech!

Termíny se letos rychle plní, tak s organizací večírku neváhejte. Kontaktujte nás a informujte o volných termínech.

Váš Chef patron,

David Valíček

Mohlo by vás zajímat