Nahlédněte, jak probíhá náš oblíbený kurz vaření na téma MASO & STEAKY

David Valíček

Umět připravit opravdu šťavnatý steak, chutné masové delikatesy a získat tak obdiv svých blízkých a přátel? Zároveň strávit den ve společnosti vynikajícího kuchaře a zábavného showmana s kulinářským srdcem na pravém místě? To vše můžete zažít na našem kurzu vaření na téma Maso – steaky. Společně se naučíte připravit domácí paštiku, rib eye, flank steak, vepřovou panenku či kukuřičné kuřátko. Ke každému z uvedených masových specialit společně uvaříte netradiční přílohu nebo si upečete vlastnoruční chléb s cibulí. 

Kurzy se konají u nás v kulinářském institutu Food Atelier v Ostravě – Petřkovicích a probíhají v malých skupinách, to, aby se mohl David plně věnovat všem přítomným kulinářským nadšencům.

Foto z právě proběhnuvšího kurzu s touto tématikou najdete zde.

Mohlo by vás zajímat

Proč sbíráme data?

Tento web používá cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie jsou uloženy ve vašem prohlížeči a vykonávají funkce, jako je rozpoznání, když se vrátíte na náš web, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webu jsou pro vás nejzajímavější a nejužitečnější.