Reservation

MASO TRADIČNĚ I NETRADIČNĚ

Společně se naučíme, jak připravit jihoamerický Rib Eye steak, vepřovou panenku Wellington či kachní prsa. Ke každému masu připravíme rovněž netradiční přílohu nebo si upečeme chléb s cibulí.

Včetně párování nápojů

Volné termíny:

Pátek 15.2.2019 (od 17:00 – 22:00)

Úterý 19.3.2019 (od 17:00 – 22:00)    Kurz zaplněn

Středa 10.4.2019 (od 17:00 – 22:00) Kurz zaplněn

Středa 8.5.2019   (od 17:00 – 22:00) 5 volných míst

Středa 29.5.2019 (od 17:00 – 22:00) 2 volná místa

Středa 19.6.2019 (od 17:00 – 22:00)

Středa 24.7.2019 (od 17:00 – 22:00)

Středa 21.8.2019 (od 17:00 – 22:00)

(termíny neustále doplňujeme)

Rezervujte si své místo na rezervace@foodatelier.cz

Koupit voucher

Zpět na výpis kurzů