Reservation

MASO TRADIČNĚ I NETRADIČNĚ

Společně se naučíme, jak připravit jihoamerický Rib Eye steak, vepřovou panenku Wellington či kachní prsa. Ke každému masu připravíme rovněž netradiční přílohu nebo si upečeme chléb s cibulí.

Včetně párování nápojů

Volné termíny:

Úterý         7.1.2020       (od 17:00 do 22:00)  Plně obsazeno 

Úterý       28.1.2020      (od 17:00 do 22:00)  Plně obsazeno 

Středa      12.2.2020     (od 17:00 do 22:00)  Plně obsazeno

Čtvrtek    20.2.2020       (od 17:00 do 22:00)  Plně obsazeno

Úterý        17.3.2020      (od 17:00 do 22:00)  Plně obsazeno

(termíny neustále doplňujeme)

Rezervujte si své místo na rezervace@foodatelier.cz

Koupit voucher

Zpět na výpis kurzů