Maso STEAKY

Společně se naučíme, jak připravit domácí paštiku. Jak na rib eye, flank steak, vepřovou panenku či kukuřičné kuřátko. Ke každému masu uvaříme rovněž netradiční přílohu nebo si upečeme chléb s cibulí.

Volné termíny

Kurz začíná od 16:00hod 

Čtvrtek 6.3.2025 – PLNO

Středa 9.4.2025 -PLNO

Středa 4.6.2025 – PLNO

Čtvrtek 4.9.2025

Čtvrtek 13.11.2025

Proč sbíráme data?

Tento web používá cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie jsou uloženy ve vašem prohlížeči a vykonávají funkce, jako je rozpoznání, když se vrátíte na náš web, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webu jsou pro vás nejzajímavější a nejužitečnější.